Dagens ret: Suppe med kylling

Dagens ret: Suppe med kylling

Suppe med kylling er en af mine hofretter, og nu hvor efteråret banker på døren, laver jeg ofte den suppe. Jeg kalder den Chili blanco med kylling. For at undgå madspild starter jeg med at lave en hel kylling og nyde den med alt, hvad der dertil hører – agurkesalat, brun sovs og kartofler. Men du kan få mere ud af din kylling på 3 måder. Jeg bruger nemlig resterne til gourmettarteletter den ene dag og så min favorit suppe med kylling den næste. En hvid og cremet lækker suppe der bliver spædet op med masser af hvide bønner, chili, ost og en håndfuld skønne velsmagende krydderier. Super lækker, hvis jeg selv skal sige det! Disse tre retter nyder jeg naturligvis med et (eller to) glas vin til. Til den hele kylling og suppen vil jeg helst have et glas Cabernet, mens jeg til tarteletter foretrækker et koldt glas hvidvin. En tør Riesling er ikke at fornægte! Jeg håber, at disse madråd fra feinschmeckeren, giver dig lidt inspiration til efterårets retter. Velbekomme.

(Visited 73 times, 1 visits today)