Julen banker på…

Julen banker på…

Og det gør den også hjemme hos mig.

Jeg kan godt lide julen. Jeg kan godt lide den der helt særlige  stemning, der indfinder sig hos folk i denne tid. Det er en blanding af glæde, forventning  og en higen efter, at tingene skal være, som de plejer.

Vores samfund forandrer sig med hastige skridt hele tiden, og julen er efterhånden noget af det eneste, der “ligner” sig selv. Derfor sætter jeg afsindigt stor pris på den.

Jeg skal i år selv ligge hjem til julefesten. Min bror og svigerinde kommer. Det er altså en børnefri jul, hvilket bestemt også kan have sine fordele.

Jeg har bestemt, at der i år hverken skal være and eller flæskesteg på menuen – men derimod gås! Denne opskrift bliver vist den, der skal prøves.

Gås skulle være rigtigt delikat, og jeg er ærligt talt træt af flæskesteg. Jeg synes, det er noget af det mest intetsigende – på nær sværen selvfølgelig!

Faktisk går jeg med tanken om at berige juleselskabet lidt: Jeg har hørt om flere, som har inviteret en hjemløs på julemiddag – og det er jo en fantastisk idé! Jeg skal lige have clearet med resten af selskabet for at høre, hvordan de har det med det, men det er bestemt noget, jeg kan se et lys i!

 

 

Gås!

(Visited 162 times, 1 visits today)