Statements

Det med at være ”Feinschmecker”

Hvad er det egentligt? Og betyder det, at noget andet udelukkes? Det er noget, der tit strejfer mine tanker. For alt her i verden handler jo dybest set om gyldne middelveje. Ingen ekstremer er positive. Hvad enten det handler om religion, politik – eller mad og drikke. Derfor prøver jeg, i min iver efter at møde alle gastronomiens perler, konstant på at holde begge fødder solidt plantet på jorden. Man skal nemlig passe på ikke at forveksle stræben efter nydelsesmæssige livsaspekter med snobberi og hovmod. Personligt stræber jeg efter Falcore at kunne indgå i alle gastronomiske danske sammenhænge. At jeg nyder en lækker Foie Gras med en udsøgt, fransk drue til, betyder ikke, at jeg cheap nfl jerseys ikke kan sætte stor pris wholesale jerseys på min moster Gerdas hjemmelavede hvidkålssuppe. Det betyder heller ikke, at en ganske almindelig  gang Pasta Bolognaise med en ”frikadelle-vin” fra Brugsen er ilde set i min bog… tværtimod mener jeg, at det meste mad M?C indeholder gode wholesale nba jerseys smagsegenskaber, som hver og en skal prises. Dog er der undtagelser. McD, Burger King osv. De får desværre ikke en indtjening på mig. Jeg behøver vist ikke sige mere om det – jeg er sikker på, I ved, hvad jeg mener. Men det samme gælder inden for drikkelse. En lækker, ægte tjekkisk pilsner kan være utrolig at drikke. Men en ganske almindelig dansk Carlsberg skal bestemt heller ikke negligeres.

Kort sagt:

Det ene må ikke udelukke det andet! Jeg vil kalde mig selv for en Feinschmecker med varierende præferencer!

Jeg tror, jeg vil huske på dette statement næste gang, jeg spiser min søsters hjemmelavede kødtærte. Den er der nemlig ikke i overflod af kvaliteter ved. Mend Nu ?llens tror I sikkert, cheap mlb jerseys jeg hænger min søster ud – men nej! Hun er ikke nogen ørn i et køkken – og det står  hun ved. Med stolthed. For hun er så utroligt dygtig til så meget andet!

Til slut synes jeg lige, I skal se ham her. Jeg er sikker på, I kan følge mig når jeg siger, at det relaterer til indlægget:

læs mere