Portvin test: Min personlige

Portvin test: Min personlige

Jeg er vild med portvin! Men jeg har faktisk altid haft lidt svært ved at bestemme mig for, hvad det egentlig er, jeg går efter, når jeg køber portvin. Det kan godt være lidt svært at vælge, og mit udgangspunkt var før hen, at jeg bare så på prisen, og så gik jeg ud fra, at dem i den dyre ende, var de bedste. Men i forbindelse med et arrangement, hvor jeg var sammen med en flok venner, foreslog en af de andre, at vi skulle lave en lille portvin test. Det skulle vi have gjort for længe siden. Vi bestemte os for, at vi ville mødes, og tage de forskellige portvin, vi hver især havde derhjemme med, og så kunne vi lave vores egen portvin test. Det endte ud med, at det blev En lille test fra juletiden
da mange af os her lige efter jul havde noget overskud, som vi kunne bruge til testen. Min personlige favorit blev en 20 år gammel Tawny fra Krohn. Den er meget lys, og har en skøn cremet konsistens, og ikke mindst en skøn smag. Måske blev den min favorit, fordi den passede perfekt til de lidt kraftige oste, vi fik sammen med. Men min favorit portvin det blev den i hvert fald!

(Visited 84 times, 1 visits today)